Monday, June 17, 2013

Punasesõstra sorbett

Hei. Mida teie teeksite õhtul kui hakkab igav?

Vot mina tegin eile õhtul punasesõstramahlast sorbetti. Nio tegelikult sai see hommikuks valmis,aga idee tuli õhtul 22 ajal.
Niisiis
Valasin 0,5l  punasesõstramahla( kodutehtud veidike magustatud mahl, kuhu lisasin veel vett juurde,et lahjendada) potti
lisasin juurde maitse järgi suhkrut, aga segu peab tegelikkuses tulema magus. sest suhkur ei lase segu täielikult läbi külmuda.

Kuumutasin segu kuskil 20 min ning siis panin külmkappi v jahedamasse kohta jahtuma.
Jahtunud segu segasin korralikult nagu vahustades läbi ja panin sügavkülma

Käisin  segu  paar kordaa õhtu jookul kahvliga segamas, veidi vahustasin ka.kuskil iga 20-30 min järel
Ja läksin magama. Hommikuks polnudki mul jääkapis üks suur jääkuubik,vadi mõnussalt pehme sorbetike, mida ma siis kahvliga  purustasin ja läbi segasin ja sööma hakkasin. Emale maitses ka see väga ning see on minu vaieldamatu lemmik suvel.


No comments:

Post a Comment